Wat is de herkomst van de fietsen?

In de loop der jaren zijn we aardig gegroeid en hebben we ons kunnen specialiseren in exclusieve fietsmerken. Wij richten ons voornamelijk op jong gebruikte fietsen van zeer hoge kwaliteit.

In de afgelopen jaren hebben wij tientallen grote fietsenzaken aan ons netwerk mogen toevoegen. Fietsenzaak die nieuwe fietsen verkopen hebben vaak grote voorraden aan ingeruilde fietsen. Echter hebben deze winkels vaak niet de tijd en mankracht om deze occasions te reviseren en zelf te verkopen.

WIJVERKOPENTWEEDEHANDSFIETSEN.NL heeft met deze fietsenzaken goede afspraken kunnen maken voor het opkopen van deze occasions. Zo kunnen wij aan grote hoeveelheden fietsen komen. Alle fietsen die binnenkomen worden zorgvuldig gesorteerd, en wij kiezen de beste fietsen uit voor ons eigen segment. De overige fietsen worden doorverkocht of gedoneerd.

Onze eigen collectie exclusieve fietsen is te zien op onze webshop en in onze showroom in Houten.

Verder hebben wij ons eigen unieke fiets registratiesysteem. Op elke fiets die wij verkopen brengen we een extra registratienummer aan. Elke fiets beschikt over een framenummer van de fabrikant. Hiernaast vindt u ons registratienummer. Dit unieke systeem geeft ons de mogelijkheid u te registreren als eigenaar van uw fiets. Heel handig, zeker in situaties als diefstal. Ons systeem beschikt over een volledige documentatie van uw fiets. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld van pas komen bij het opsporen van uw fiets.

Wij werken veel samen met grote fietsenwinkels. Door de connecties die wij door de loop der jaren hebben mogen maken kunnen wij grote partijen gebruikte of ingeruilde fietsen van deze winkels overnemen.

Alle fietsen worden grondig geïnspecteerd en gesorteerd. Alleen de beste fietsen reviseren wij voor onze eigen showroom. Zo kunnen wij u een hoogwaardige occasion aanbieden in topconditie.