5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Groen ondernemen

 

Groen ondernemen

WIJVERKOPENTWEEDEHANDSFIETSEN.NL verkoopt voornamelijk gebruikte fietsen. Wij specialiseren ons in het reviseren en verkopen van exclusieve, jong gebruikte fietsen. Door deze fietsen een tweede leven te geven willen wij onze bijdrage leveren aan het herstel van de klimaatcrisis. 

Nieuwe vs. gebruikte fietsen
Het produceren van een nieuwe (elektrische) fiets is enorm slecht voor het milieu. Het produceren van de ongeveer 300 onderdelen waaruit een fiets bestaat creëert veel schadelijke uitstoot. Vaak worden deze nieuwe fietsen ook gebouwd voor een bepaalde levensduur. Dit gebeurt door onderdelen bewust fragiel, breekbaar en moeilijk vervangbaar te maken.

Dit zorgt voor hoge reparatiekosten, zo hoog dat het vaker financieel verstandiger is om een geheel nieuwe fiets aan te schaffen en de oude fiets af te schrijven. Dit proces van goedkope en fragiele fietsen produceren, verkopen en weggooien is erg vervuilend. Wij vinden dat dit anders kan.

Er zijn gelukkig genoeg fabrikanten die wel kwalitatieve fietsen weten te bouwen. Denk hierbij aan de merken zoals (Koga, Santos, Gaastra, Specialized, Cannondale etc.). Deze kwalitatieve fietsen zijn goed te onderhouden, zijn hoogwaardig geproduceerd en rijden super! Niet alleen als ze nieuw zijn, maar de fietsen iets ouder zijn. Door ons in deze fietsen te specialiseren kunnen wij u een hoogwaardige occasion in topconditie aanbieden met 6 maanden tot 1 jaar garantie!

Door fietsen van kwalitatieve merken gebruikt op te kopen en te reviseren naar technische nieuwstaat willen wij onze bijdrage leveren aan een duurzamere fietsbranche.

Verpakkingsmateriaal
Wijverkopentweedehandsfietsen.nl heeft haar eigen webwinkel. Via onze webshop worden er maandelijks grote hoeveelheden pakketjes verstuurd. Het verpakkingsmateriaal dat wij hiervoor gebruiken is grotendeels gerecycled. 

Zo hergebruiken wij bijvoorbeeld de dozen en verpakkingsmateriaal van de ondernemers bij ons in de buurt. Ideaal voor ons en onze buren! Groen en voordelig voor ons en handig voor de buren die niet meer hun grote dozen vol plastic en piepschuim hoeven weg te gooien.

Uw oude fiets
Heeft u een oude fiets die niet meer gebruikt wordt? Gooi hem niet weg, maar lever hem bij ons in! Dan doneren wij de fiets aan het goede doel of recyclebedrijven. 

Ook bij de aankoop van een occasion kan u uw oude fiets inruilen. Afhankelijk van de fiets en de staat waarin deze verkeerd kunnen wij u er een leuk bedrag voor teruggeven!

Ons eigen afval
Wij produceren natuurlijk ook ons eigen afval. Oude kettingen, gebroken kettingkasten en versleten banden moeten wij weggooien. Echter doen wij alles om hier zo verantwoordelijk mogelijk mee om te gaan. Al ons afval wordt gescheiden. Rubber, ijzer en plastic worden allemaal naar de milieuwerf gebracht om gerecycled te worden.

Recycling nummer 1 bij www.wijverkopentweedehandsfietsen.nl

 
 
 
Scroll naar boven