Verzenden & Levertijd

Werkwijze pakketjes
Voor het verzenden van fietsonderdelen hanteren we 2 tot 5 werkdagen verzendtijd. Wij verzamelen de bestellingen op vaste dagen, namelijk de dinsdag en de vrijdag. Zo kunnen wij onze prijzen scherp houden! Wij verzenden al onze pakketten met DHL Parcel. Nadat uw order bij ons de deur uit gaat is uw pakket in handen van DHL. Mocht u nadat uw pakket is verstuurd vragen hebben, neem dan contact op met DHL.

Werkwijze fietsen
Bij ons kunnen fietsen ook verstuurd worden. Hiervoor maken wij gebruik van een koeriersdienst. Onze koerier werkt met een kalender waarin u uw eigen bezorgmoment kunt aangeven. Zodra uw order bij ons binnen komt wordt uw fiets binnen 1 tot 3 werkdagen aan onze koerier aangeboden. Zij zullen hierna contact met u opnemen voor het inplannen van uw bezorgmoment.

Verpakkingsmateriaal pakketjes
Wijverkopentweedehandsfietsen.nl gebruikt gerecycled verpakkingsmateriaal. Lees meer hierover op deze pagina!

Verpakkingsmateriaal fietsen
Sommigen fietsen kunnen we versturen is originele staat. Dit betekent dat u de fiets 100% rijklaar krijgt aangeboden van onze koerier. Echter kunnen we niet elke fiets rijklaar versturen. Deze zullen deels gedemonteerd in een fietsdoos verstuurd worden. In dit geval zal u zelf de pedalen en het stuur moeten monteren. Heeft u vragen hierover? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice!

Fiets beschadigd aangekomen
Ondanks dat onze koerier zorgvuldig te werk gaat kan het wel eens misgaan. Als uw fiets beschadigd aankomt heeft u het recht de koop te ontbinden. Neem over de voorwaarden en het ontbindingsproces contact op met onze klantenservice.

Track and Trace
Alle koeriers waar we mee werken, werken met een track and trace systeem. De link wordt altijd per email naar u toegestuurd. Heeft u hier verdere vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Track and trace niet ontvangen?
Heeft u de track and trace niet ontvangen? Via deze link kunt u bij DHL Parcel u track and trace altijd vinden https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace

Verzenden van producten en kosten
De verzendkosten van producten kunnen verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van de pakketten. De verzendkosten van elk product zijn altijd terug te vinden in de productomschrijving.