Over ons

WijVerkopenTweedehandsFietsen.nl is een online fietsenwinkel die zicht richt op exclusieve en kwalitatieve fietsen.

Van een jong gebruikte occasion tot een volledig gereviseerde vintage fiets, wij hebben het allemaal! Op onze locatie in Houten beschikken wij over een ruime showroom en werkplaats. Hier reviseren wij niet alleen de fietsen voor onze eigen collectie, maar voeren wij ook fietsreparaties uit.

Wij hebben een breed netwerk aan grote fietsenwinkels die ons hun ingeruilde fietsen leveren. Dit netwerk is in de loop der jaren flink gegroeid. Hierdoor hebben wij een grote verzameling exclusieve fietsen kunnen neerzetten. Door bij fietsenwinkels en OEM’s grote restpartijen onderdelen en accessoires op te kopen kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Wijverkopentweehandsfietsen.nl streeft ernaar zo groen mogelijk te ondernemen. Wij hergebruiken, reviseren en restaureren zoveel mogelijk. Dat wat we wel weggooien wordt goed gesorteerd en gerecycled.

Gratis uitproberen?

Bij ons staan advies op maat, goede service en een vriendelijke bediening voorop. Wij streven er naar om u tot volle tevredenheid te helpen bij het maken van uw keuze voor een nieuwe fiets of onderdelen.

Onze gedreven medewerkers werken elke dag met passie en plezier zodat u kan genieten van een nieuwe fiets. Heeft u al een stadsfiets, elektrische fiets, racefiets of mountainbike op het oog? Kom dan langs voor een gratis proefrit. Wij staan voor u klaar om als uw vragen te beantwoorden.

Bezoekadres

Nieuwe Schaft 9C
3991 AS Houten
Nederland

Openingstijden

Wo – Vrij / 13:00 – 18:00
Za 10:00 – 17:00

Assortiment

Wij hebben een breed assortiment aan fietsen, e-bike fietsen, onderdelen en gereedschappen. Staat er iets niet tussen in de webshop of heeft u vragen? Stel deze dan gerust via het contactformulier of bel ons!

Webshop

Heeft u al uw fiets gezien? Hebben wij de onderdelen die u nu nodig heeft? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop! Wij zorgen er dan voor dat uw fiets er in perfecte staat voor u klaar staat. Let wel op!: OP=OP! 

Staat er iets niet tussen? Vraag het ons dan gerust. Wij staan voor u klaar.