Fietsreparatie Houten

Onze vestiging in Houten beschikt over een uitgebreide werkplaats. Ons enthousiaste team helpt u graag met de reparatie van uw fiets. Onze collega’s zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over de nodige kennis om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Voordat aan een reparatie beginnen wordt er altijd door ene monteur een diagnose gedaan. Aan de hand van deze diagnose stellen we een inschatting van de reparatiekosten op. Deze wordt ten aller tijden aan de klant door gecommuniceerd voordat we aan uw reparatie beginnen. Zo weet u wat u kunt verwachten als u uw fiets komt ophalen.

Welke fietsen repareren jullie?
Wij zijn repareren alle type fietsen. Of het nou gaat om een racefiets of een bakfiets, wij weten er raad mee. Ook voeren wij reparaties uit aan E-bikes die beschikken over een BOSCH of Shimano STEPS aandrijving.

Ons uurtarief
Wij hanteren een uurtarief van € 60,00 Incl. BTW per uur. Hieronder vind u een lijst met veel voorkomende reparaties en een inschatting van de werktijd. Let op, deze lijst dient puur ter indicatie. Elke fiets is anders, en het kan zijn dat een reparatie langer of korter duurt.

Maak een afspraak voor uw fietsreparatie

Of kom langs op onze locatie in Houten
Nieuw Schaft 9C
3991 AS te Houten