5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Retourbeleid

Retourbeleid

Het kan voorkomen dat uw product verkeerd besteld of geleverd is, of beschadigd aankomt.

Bij WIJVERKOPENTWEEDEHANDSFIETSEN.NL bieden wij u 12 dagen de mogelijkheid uw product terug te sturen. Hieronder staan onze voorwaarden verder uitgelicht.

Wat mag ik retour sturen?
Over het algemeen geldt ons retourbeleid op al onze producten. Echter kunnen sommige goederen niet retour gestuurd worden. Mocht dit het geval zijn, staat dit altijd aangegeven in de productomschrijving op onze website.

Stappenplan retour sturen van uw pakket
1: Controleer of u product onder retourbeleid valt
2: Print de orderbevestiging uit en doe voeg deze bij het product
3: Noteer het bankrekeningnummer + naam waarop u uw terugbetaling wilt ontvangen en voeg deze bij het product
4: pak het product goed in en verzend het naar ons retouradres

Terugbetaling
Indien we uw product retour hebben ontvangen en u de instructies gevolgd heeft storten we binnen 2 tot 12 werkdagen het bedrag terug verrekend met de verzendkosten. De retour kosten zijn voor rekening van de klant. Indien de instructies niet goed zijn nagevolgd kan dit kosten met zich mee brengen.

Fiets retour sturen
Fietsen die via de webshop aangekocht zijn kunnen uiteraard ook retour gestuurd worden. Wegens de grootte van een fiets gebruiken wij onze eigen koeriers voor het retour sturen van een fiets. Neem contact op met onze klantenservice als u uw fiets terug wilt sturen. Onze klantenservice zal u begeleiden met het inplannen van een ophaalmoment. De kosten voor et retourneren van een fiets bedragen 37.50 excl. BTW en worden in rekening gebracht bij de klant.

Mijn product is beschadigd geleverd
Is uw product beschadigd aangekomen? Geen zorgen, onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt ervoor kiezen om een nieuw product te ontvangen of om het product terug te sturen. Kiest u voor terugsturen, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten terug

Scroll naar boven