Retourbeleid

Het kan voorkomen dat uw product verkeerd besteld of geleverd, beschadigd aankomt of uw wilt gebruik maken van de omruil garantie?

Bij WIJVERKOPENTWEEDEHANDSFIETSEN.NL bieden wij u 12 dagen de mogelijkheid uw product terug te sturen of om gebruik te maken van de omruil garantie. Hieronder staan onze voorwaarden verder uitgelicht.

Wat mag ik retour sturen en wat niet?
Over het algemeen geldt ons retourbeleid op al onze producten. Echter kunnen sommige goederen niet retour gestuurd worden. Mocht dit het geval zijn, staat dit altijd aangegeven in de productomschrijving op onze website. Bij fietsen heeft u omruil garantie van 12 dagen. Op fietsen zit geen retour optie. 

Omruil garantie fiets? 
1: Alle fietsen die we verkopen geld omruil garantie. 
2: Indien je gebruik wilt maken van omruil garantie is dit mogelijk. In de winkel. 
3: De waarden dat hier van toepassing is dient gelijk te zijn aan het aankoop bedrag. De eventuele meerprijs wordt inrekening gebracht. 


Stappenplan retour sturen van uw pakket
1: Controleer of u product onder retourbeleid valt
2: Print de orderbevestiging uit en doe voeg deze bij het product
3: Noteer het bankrekeningnummer + naam waarop u uw terugbetaling wilt ontvangen en voeg deze bij het product
4: pak het product goed in en verzend het naar ons retouradres

Terugbetaling
Indien we uw product retour hebben ontvangen en u de instructies gevolgd heeft storten we binnen 2 tot 12 werkdagen het bedrag terug verrekend met de verzendkosten. De retour kosten zijn voor rekening van de klant. Indien de instructies niet goed zijn nagevolgd kan dit kosten met zich mee brengen.

Fiets retour sturen
Fietsen kunnen niet retour. Wel heeft u bij ons de mogelijkheid tot je fiets om te ruilen voor een ander. 

Mijn product is beschadigd geleverd
Is uw product beschadigd aangekomen? Geen zorgen, onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt ervoor kiezen om een nieuw product te ontvangen of om het product terug te sturen. Kiest u voor terugsturen, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten terug. Gebruikerssporen bij tweedehands producten valt buiten beschadigingen