5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Garantievoorwaarden

Garantievoorwaarden

WIJVERKOPENTWEEDEHANDSFIETSEN.NL biedt uiteraard garantie op al onze fietsen en onderdelen, nieuw en gebruikt. Hieronder vind u al onze garantievoorwaarden.

Garantie nieuwe fiets
Op nieuwe fietsen zit altijd fabrieksgarantie. Dit betekent dat de fabrikant verantwoordelijk is voor het uitvoeren van uw garantie. Omdat het terugsturen van een fiets naar de fabriek veel tijd en energie kost, bieden we u in veel gevallen de optie om uw fiets door ons eigen personeel kosteloos te laten repareren. In sommige gevallen is er geen andere mogelijkheid dan de fiets terugsturen naar de fabrikant. In zo een geval krijgt u van ons een gratis leenfiets.
De garantievoorwaarden zijn voor elke nieuwe fiets anders. De voorwaarden van uw fiets zijn altijd terug te vinden op uw garantiekaart.

Garantie occasions
Voor al onze occasions hanteren wij onze eigen garantievoorwaarden. Wij willen alle fietsen die wij verkopen graag zo lang mogelijk op de weg houden, en daarom bieden wij u op elke fiets 6 maanden tot 1 jaar garantie. Deze garantie geldt voor de gehele fiets. Op E-Bikes zit ook garantie. Uit gezonderd het elektrische gedeelte waaronder de accu en motor etc hier zit geen garantie op. Alle garantie termijnen staat aangeven bij de specificaties van de fiets.

 

Omruilgarantie fietsen
Ook bieden wij omruilgarantie op al onze fietsen. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan heeft u 12 dagen om hierover contact met ons op te nemen. Onze klantenservice zal uw klacht in behandeling nemen en een afspraak met u inplannen voor het omruilen van uw fiets.

Garantie op onderdelen
Op als onze nieuwe fietsonderdelen zit 1 tot 2 jaar garantie. Deze garantie is geldig voor nieuwe producten. Deze garantie bieden wij zelf en gaat buiten de fabrieksgarantie om.

Garantie op occasion onderdelen
Op alle gebruikte fietsonderdelen die we aanbieden op zit 6 maanden tot 1 jaar garantie. Ook deze garantie bieden wij zelf. De voorwaarden voor elk onderdeel staan vermeld in de productomschrijving op onze website.

Scroll naar boven