Nieuws 01-10-2021

VLOER Coating gesloten 09-10-2021

 

Zelf je garagevloer coaten? - 123impregneer.nl

 

Zaterdag 9 oktober word er bij ons op de eerste etage vloer de vloer gecoat dit beteken dat de winkel gesloten is vloer ka niet op gelopen worden dan.

Van af 12 oktober bent u weer van harte welkom in onze showroom.

 

 

 

Nieuws 28-02-2021

_____________________________________________________________________________________

Belangrijke mededeling!

Wij Verkopen Tweedehandsfietsen gaat uitbreiden en renoveren wat betekent dit voor u.

Tot ca. 28-02-2021 zal er een behoorlijke verbouwing plaatsvinden. Onze vestiging Houten zal er aanzienlijk in magazijnruimte en werkplaats oppervlakte op vooruit gaan. Voor de bezichtiging en verkoop van fietsen zijn wij uit voorzorg en veiligheid gesloten van 26-11-2020 tot 03-12-2020. In deze periode zal de entresol verdiepingsvloer worden geplaatst. Wij zullen wel bereikbaar zijn op afspraak.

Wat betreft onze online verkoop via de webshop of marktplaats zijn wij niet gesloten. Mede door de verbouwing bestaat de mogelijkheid dat het beantwoorden van vragen wat betreft de online verkopen wat minder snel dan u van ons gewend bent in behandeling worden genomen. Tevens kan het voorkomen dat de levertijd van onze van producten enige vertragingen zouden kunnen oplopen. We zullen ons uiterste best doen dat u zo min mogelijk ongemak zult ervaren. Onze excuses hiervoor. Heeft u vragen over de levering van uw bestelde pakket kunt u altijd contact op nemen.

Tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling zijn wij gesloten.

Vanaf 05-01-2021 zijn wij weer geopend wat betreft onze vestiging en de online verkoop. Wij zijn dan nog bezig zijn met de verbouwing en het opnieuw indelen van onze producten en fietsen. De herinrichting van onze vestiging zal dan ook nog voor ongemak kunnen zorgen. Ook in deze periode bent u van harte welkom op afspraak.

Wij bedanken u voor uw begrip. Wij zien u graag na de verbouwing weer terug op onze vestiging.

Met vriendelijk groet,

Het team Wij Verkopen Tweedehandsfietsen.