5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Heren Vakantiefiets

Tweedehands heren vakantie fiets

Net een fietsvakantie gepland en heeft u nog een heren vakantie fiets nodig? Koop dan een tweedehands vakantiefiets. Een gebruikte fiets van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl is nog zo goed als nieuw. Ontdek het zelf en bekijk het aanbod op onze website én op onze Marktplaats pagina. Op Marktplaats kunt u de fietsen filteren op aantal versnellingen, inch, merk, framehoogte en prijs.

Bezoek direct onze Marktplaats pagina voor ons aanbod vakantiefietsen. U vindt op Marktplaats ook meer informatie over de aangeboden fietsen. Heeft u vragen voor ons? Geef ze aan ons door per telefoon (06-57318533) of contactformulier.

Toont alle 27 resultaten


Heren vakantie fiets goedkoop aanschaffen

Als u een heren vakantie fiets online bestelt bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op uw tweedehands heren vakantie fiets
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke winkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk
  • Fietsonderdelen, frames, gereedschap en overige accessoires zijn online te bestellen

Trekkingfiets, vakantiefiets of toch een toerfiets

Een vakantiefiets wordt ook wel trekkingfiets of toerfiets genoemd. Het is een fiets die speciaal ontworpen is voor lange afstanden. Dit is dus de perfect heren vakantie fiets voor een fietsvakantie. Het belangrijkste verschil tussen een trekkingfiets voor heren en andere herenfietsen is dat er veel bagage kan worden meegedragen door de beschikbare ruimte voor tassen. Andere veelvoorkomende verschillen zijn een steviger frame, extra versnellingen en bidonhouders.

Overigens bieden we ook toerfietsen, sportfietsen en racefietsen aan op onze Marktplaats pagina, alsmede een vakantie fiets voor dames. Dus als uw vrouw of vriendin zoekt naar een fijne vakantiefiets kan ze ook bij ons terecht.

Tweedehands Koga heren vakantie fiets kopen?

De volgende Koga modellen vakantiefietsen hebben wij in ons assortiment: Koga Confidence, Koga Signature, Kora Lightrunner, Koga Traveller en Koga Randonneur. Als u bij ons een tweedehands Koga heren vakantie fiets van koopt, krijgt u standaard 6 maanden garantie. Bestel de vakantiefiets voor heren nu!

Scroll naar boven