5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Mountainbikes (MTB)

Tweedehands mountainbike
Denkt u erover na om een mountainbike te kopen? U bent niet de enige: mountainbiken is nog nooit zo populair geweest als sport en vrijetijdsbesteding. Als u voor het eerst een MTB aanschaft, en u weet nog niet of het mountainbiken iets voor u is, lijkt het raadzaam om voor een tweedehands mountainbike te kiezen. U bent dan niet al teveel geld kwijt en u ontdekt of de sport iets voor u is.

Een tweedehands mountainbike koopt u bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. We bieden verschillende gebruikte mountainbikes aan tegen scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod op de website of op onze Marktplaats pagina en bestel direct. Liever eerst een gratis proefrit maken? Dat is mogelijk in onze fysieke winkel in Houten. Maak hiervoor een afspraak.

Toont alle 7 resultaten


Waarom een tweedehands mountainbike kopen op onze website?

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op alle fietsen
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke fietsenwinkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk over de mountainbike
  • Frames, helmen, stuur, een gereedschapstool en smeermiddel voor mountainbikes zijn online te bestellen

Zo goed als nieuwe mountainbikes

De gebruikte mountainbikes die wij aanbieden zijn nog zo goed als nieuw. U rijdt veilig én snel op onze tweedehands mountainbike. Een MTB is overigens een fiets die ervoor gemaakt is om buiten de fietswegen op onverharde wegen en paden te rijden. De fietsen hebben dikke banden met een grof profiel voor comfort en een goede grip op het wegdek.

Onderdelen voor uw MTB: frames en smeermiddel

We leveren ook MTB onderdelen, zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. U vindt deze op onze website en op onze Marktplaats pagina. We hebben voornamelijk veel frames, helmen, sturen en smeermiddelen in ons Assortiment.

Schaf goedkoop een mountainbike aan

Bestel online een tweedehands mountainbike. We hebben ook diverse elektrische mountainbikes in ons assortiment. Met een elektrische mountainbike kunt u nog langere routes volgen zonder dat u energie inlevert.

Mocht u vragen hebben over een van onze mountainbikes, mag u die gerust aan ons stellen. We zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer 06-57318533. U mag ook een WhatsAppbericht sturen.

Scroll naar boven