5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Dames Racefiets

Tweedehands dames racefiets
Een tweedehands dames racefiets gezocht? Maak dan kennis met de webshop én Marktplaats pagina van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. Zowel in onze webshop als op Marktplaats verkopen we tweedehands fietsen, e-bikes, accessoires en onderdelen. Ga direct naar ons aanbod en ontdek of er wat voor u tussen zit qua racefietsen. We kunnen deze fietsen zo goedkoop aanbieden omdat we restpartijen opkopen. Die restpartijen controleren we eerst, waarna we vervolgens alle fietsen een onderhoudsbeurt geven.

Heeft u vragen over een specifieke dames racefiets? Kom dan met ons in contact. We geven u graag meer informatie.

Toont alle 8 resultaten


Goedkoop een mooie dames racefiets kopen

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op alle fietsen
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke winkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk over de dames racefiets
  • Frames, sturen, helmen, voorvork, wielsetjes, racefiets schoenen en smeermiddelen voor racefietsen zijn online te bestellen

Racen met vrienden of in wielerwedstrijden

Een racefiets (ofwel wielrenfiets) is, zoals de naam al verklapt, een fiets om mee te racen in (amateur)wielerwedstrijden of gewoon in een zondag tour met vrienden. Hierbij zijn 2 zaken van belang: de luchtweerstand en het gewicht. Beide worden zo laag mogelijk gehouden. Daarom wordt het frame vaak gemaakt van carbon, dat is zeer licht in gewicht.

De verschillen tussen een racefiets voor dames en heren

Een dames racefiets is anders ontwikkeld dan een heren racefiets. Het gaat hier niet alleen om de kleur van de racefiets, maar ook daadwerkelijk over een aangepaste frame geometrie, smaller stuur, aangepaste remhendels voor kleinere handen en een specifiek zadel voor dames. U zit als vrouw beter en comfortabeler op uw racefiets.

Neem contact op voor meer informatie

Bekijk ons aanbod op onze website en op onze Marktplaats. Tevens vindt u op onze website en op onze Marktplaats pagina onderdelen en accessoires voor racefietsen. Denk bijvoorbeeld frames van carbon of aluminium en sturen. Deze kunt u ook eenvoudig online bestellen.

Scroll naar boven