5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Cyclocrossfietsen

Tweedehands cyclocross fiets
Een cyclocross fiets is een soort veldrijfiets. U crost door de modder, springt over balkjes en vliegt razendsnel door de bochten. Als u dit al helemaal voor u ziet, is een cyclocrossfiets wat voor u is. Het enige nadeel van deze fiets is dat er een aardig prijskaartje aanhangt van al gauw zo’n 4000 euro.

Daarom is een tweedehands cyclocross fiets van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl een beter alternatief. We bieden gebruikte cyclorcross fietsen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Ontdek het aanbod op onze website en op onze Marktplaats pagina.

It seems we can't find what you're looking for.

Cyclocross fiets bestellen bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Als u een cyclocross fiets bestelt in onze webshop, geniet u van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op alle fietsen
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke winkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk over de cyclocross
  • Frames, overige onderdelen, accessoires en gereedschap voor cyclocross fietsen zijn online te bestellen

Wat is een cyclocross fiets?

Een cyclocross fiets is een soort racefiets. De cyclocrossfiets heeft dikkere banden dan een racefiets. Wat zorgt voor meer stevigheid en extra grip. U rijdt niet snel lek met deze banden. Veldrijden en cyclocross zijn zeer goed te combineren met het wielrennen. Omdat de geometrie van een cyclocrosser goed aansluit op die van een racefiets.

Met een cyclocross fiets blijft u fit en voelt u zich één met de natuur. Naast crossen wordt er ook geklommen mét de fiets in de hand, net als bij het veldrijden.

Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog

Wordt u de Mathieu van der Poel van uw wielrengroep? Als u wel van modder en ander viezigheid houdt, is veldrijden de fietssport voor u. Ga voor een tweedehands cyclocross fiets van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl en bespaar veel geld. Bekijk ons aanbod op onze website en op onze Marktplaats pagina.

Mocht u vragen hebben over onze fietsen, mag u altijd contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-57318533. U mag ook ons contactformulier invullen.

Scroll naar boven