5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Heren Transportfiets

Tweedehands transport herenfiets
Een tweedehands transport herenfiets kopen? U slaagt gegarandeerd op Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. In ons heren transportfiets assortiment op onze website en Marktplaats pagina vindt u transportfietsen met horizontale bovenbuis in verschillende uitvoeringen. Zoals een transport fiets voor heren met terugtraprem of handrem, met of zonder versnellingen, in verschillende inches en met een nostalgisch of modern uiterlijk.

Goedkoop een transport herenfiets willen scoren? Bekijk het aanbod op onze website of ga naar onze Marktplaats pagina. Hier vindt u ook meer informatie over elke afzonderlijke transportfiets die wij aanbieden.

It seems we can't find what you're looking for.

Voordelig een transport herenfiets kopen

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op uw tweedehands transportfiets voor heren
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke winkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk
  • Fietsonderdelen, frames, gereedschap en overige accessoires zijn online te bestellen

Vervoer zware tassen met een transportfiets

Een transport herenfiets lijkt op het oog een normale herenfiets zoals we die kennen. Maar niks is minder waar: een transportfiets is steviger en robuuster. De fiets is gemaakt om zware schooltassen of boodschappentassen te vervoeren. Die zware tassen plaatst u in een krat of mand die weer op de voordrager zit. Zo wordt de transportfiets nog functioneler.

Het verschil ten opzichte van de traditionele heren- en damesfiets is dus dat er een verstevigde trap-as, balhoofdstel, spatborden, een voor- en achterdrager op zitten.

Een echte stadsfiets

De transport herenfiets is het ideale vervoersmiddel voor in de stad. U fiets overal heen: naar uw werk, het sportveld of de sportschool, de school of het kinderdagverblijf, het winkelcentrum, de universiteit en weer terug naar huis natuurlijk. Tegenwoordig zijn transportfietsen niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Koopt u er ook één?

Bestel nu een tweedehands transport herenfiets

Bekijk het aanbod op onze website en Marktplaats pagina. U bestelt heel eenvoudig een tweedehands transport herenfiets bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. Vragen over uw bestelling? Stel ze gerust aan onze klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-57318533.

Scroll naar boven