5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Dames Transportfiets

Tweedehands transport damesfiets
Een tweedehands transport damesfiets gezocht? U vindt deze hippe fiets voor dames voordelig bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. Zoals onze naam al weggeeft, bieden wij tweedehands fietsen aan voor scherpe prijzen. Omdat we restpartijen opkopen, kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Alle fietsen worden voor verkoop grondig gecontroleerd. Tevens geven we 6 maanden garantie op onze transportfietsen.

Bestel bij ons een tweedehands transport damesfiets. Geef uw bestelling aan ons door, dan maken wij het in orde. Uw transportfiets wordt binnen 2 tot 3 werkdagen verstuurd. U kunt uw fiets tijdens de verzending volgen via track & trace.

It seems we can't find what you're looking for.

Voordelig een transport damesfiets bestellen?

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op uw tweedehands transport damesfiets
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke winkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk
  • Fietsonderdelen, frames, gereedschap en overige accessoires zijn online te bestellen

Wat is een transportfiets?

Vroeger werd een transportfiets gebruikt voor het vervoeren van kleine hoeveelheden goederen. Dat kon middels verstevigingen en een drager boven op het voorwiel. Vaak was dat een rietenmand. Tegenwoordig zien we vooral kratjes, rekjes en mandjes voorop en gebruiken voornamelijk scholieren dit type fiets. Maar ook ouders en jongvolwassenen rijden graag op de transportfiets.

Degelijkheid, stabiliteit en stevigheid

In feite is de transportfiets ook een ‘gewone’ damesfiets. Maar doordat er enkele onderdelen verstevigd zijn, is het zowel verantwoordelijk als makkelijker meer gewicht te krijgen op de fiets. Ideaal dus voor zware schooltassen of boodschappentassen. De transport damesfiets kan prima tegen een stootje en is geschikt voor in het stadsverkeer.

Koop uw transport damesfiets bij ons

Deze trendy en handige fiets koopt u snel en eenvoudig bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. Heeft u vragen over de transport damesfiets? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Als u in de buurt woont van Houten kunt u ook een afspraak maken voor een gratis proefrit. Onze fysieke winkel is gevestigd aan de Nieuw Schaft 9C in Houten.

Scroll naar boven