5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Opafietsen

Tweedehands opafiets

Op zoek naar de enige, echte opafiets? Die vindt u bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. We bieden momenteel een breed assortiment aan fietsen, e-bikes, onderdelen en gereedschappen aan. Neem een kijkje tussen ons ruime aanbod en ontdek of er een herenfiets voor u tussen zit. We verkopen ook opafietsen via Marktplaats, ga hiervoor naar onze pagina.

Een tweedehands opafiets fietst nog even snel als een spiksplinternieuwe opa fiets. Bovendien bespaart u ook nog eens veel geld als u kiest voor een tweedehandsje. De prijs voor een gebruikte herenfiets is immers veel voordeliger. Bestel daarom vandaag nog een tweedehands opafiets.

It seems we can't find what you're looking for.

Goedkoop een opafiets kopen | Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Waarom een tweedehands opafiets kopen bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl? We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op uw tweedehands opafiets
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke winkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk
  • Fietsonderdelen, frames, gereedschap en overige accessoires zijn online te bestellen

Pure nostalgie en ware klasse

In de 21e eeuw heeft de opafiets iedereen in Nederland overtuigt van zijn ware klasse en pure nostalgie zonder fratsen. Het zwarte design is simpel en strak. En juist dat maakt de herenfiets zo populair, voornamelijk onder studenten. De opafiets is afgeleid van de omafiets, maar de herenvariant heeft een extra buis. Tegenwoordig zijn er ook veel luxere uitvoeringen van opafietsen geproduceerd, bijvoorbeeld met versnellingen.

Een opafiets is door het gebruik van eenvoudige onderdelen zeer onderhoudsvriendelijk. Die onderdelen vindt u overigens ook in onze webshop. Mocht u dus onderdelen voor uw oude heren opa fiets nodig hebben, kunt u bij ons terecht.

Bestel gelijk uw opafiets

Een opafiets kopen doet u dus bij ons. U profiteert van een scherpe prijs, gratis verzending, snelle levering, garantie en advies op maat. Vooraf eerst een gratis proefrit maken om te voelen hoe de opa fiets rijdt? Dat is mogelijk in onze fysieke winkel in Houten. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen naar 06-57318533.

Scroll naar boven