5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Omafietsen

Tweedehands dames omafiets

Een dames omafiets koopt u goedkoop bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. Ons aanbod tweedehands omafietsen voor volwassenen en kinderen vindt u zowel op onze website als op Marktplaats. U kunt kiezen uit diverse fietsen van verschillende merken. Op Marktplaats kunt u filteren op zaken als hoeveel inch, wel of geen versnellingen, merk, staat van de fiets, framehoogte, levering en andere eigenschappen. Zo vindt u razendsnel uw gewenste omafiets.

Bekijk ons aanbod op onze website en op Marktplaats. Bij vragen mag u contact opnemen met onze klantenservice. We geven u dan zoveel mogelijk informatie over de beschikbare omafietsen. U mag ook langskomen in onze fysieke fietsenwinkel in Houten. Echter kan dit alleen op afspraak.

It seems we can't find what you're looking for.

Koop uw dames omafiets online bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op uw tweedehands dames omafiets
  • Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis proefrit: maak een afspraak bij onze fysieke winkel in Houten
  • Bedenktijd van 12 dagen
  • Goede service: vriendelijke bediening
  • Advies op maat mogelijk
  • Fietsonderdelen, frames, gereedschap en overige accessoires zijn online te bestellen

Eenvoudig en klassiek design

Al sinds de jaren ‘50 bestaan omafietsen in het model die nu nog steeds te koop is. En de fietsen zijn populairder dan ooit. Het design van de omafiets is donker, eenvoudig en klassiek. Kenmerkend is het frame die over een dames bocht beschikt en het gebruik van de terugtraprem.

Omafietsen met versnellingen en in diverse kleuren

De afgelopen jaren hebben vrijwel alle soorten fietsen bepaalde veranderingen ondergaan om met de tijd mee te gaan, zo ook de dames omafiets. Er zijn nu bijvoorbeeld ook omafietsen met versnellingen en met een mand voorop (dat wordt ook wel een transportfiets genoemd). Daarnaast zijn de fietsen in diverse kleuren te verkrijgen. De meest populaire kleuren zijn: zwart, blauw, grijs, wit en roze.

Bestel vandaag nog uw dames omafiets

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan gelijk uw dames omafiets bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. Bestellen kan zowel via onze website of op Marktplaats. Hierbij profiteert u van gratis verzending, snelle levering en bedenktijd van 12 dagen.

Scroll naar boven