5% Vakantie Korting van 20 augustus t/m 7 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
RUIME KEUZE IN ONGEBRUIKTE FIETSEN
GROEN ONDERNEMEN
6 TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Optimale service

Anti diefstal registratie

Elektrische Damesfiets

Elektrische damesfiets kopen
Elektrische damesfiets kopen? Dat doet u bij Wijverkopentweedehandsfietsen.nl. Wij bieden u een ruim assortiment kwalitatieve tweedehands fietsen voor dames aan voor een scherpe prijs. Van een elektrische dames met een voorwielmotor en een achterwielmotor tot aan een E-bike met een middenmotor. Alle fietsen worden binnen Nederland gratis verzonden en snel geleverd. Daarnaast geniet u van garantie. Kies de fiets naar wens en plaats een bestelling, of kom langs voor een gratis proefrit op de E-bike naar wens.

It seems we can't find what you're looking for.

Elektrische damesfiets van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Waarom kiezen voor een elektrische damesfiets van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl? De voordelen op een rij:

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Garantie op elke elektrische tweedehands damesfiets
  • Snelle levering
  • Gratis proefrit op een E-bike
  • Bedenktijd van 12 dagen

Goedkope elektrische damesfiets

Wij kunnen u een elektrische damesfiets goedkoop aanbieden, omdat we restpartijen opkopen en deze geheel reviseren voor u als klant. Op die manier kunnen we de prijs van de E-bike zo laag mogelijk houden. Dat de prijzen van de tweedehands elektrische fietsen voor dames laag zijn, betekent echter niet dat de kwaliteit laag is. Alles behalve, zelfs. Wij reviseren de onderdelen van de fietsen grondig, en vervangen ze waar nodig. U ontvangt te allen tijde BOVAG garantie op de E-bike, in de productomschrijving van de desbestreffende elektrische fiets leest u exact hoeveel maanden garantie u heeft.

Bekijk ons assortiment aan elektrische fietsen

Bekijk ons assortiment aan tweedehands elektrische fietsen en bestel de E-bike naar wens. Heeft u uw oog al op een fiets laten vallen en wilt u eerst een proefrit maken op de E-bike? Dat is uiteraard mogelijk. Kom gerust langs, of maak een afspraak. Wanneer u een bepaalde elektrische damesfiets zoekt en deze niet tussen het aanbod staat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wie weet kunnen we u alsnog aan de gewenste fiets helpen.

Meer weten over de elektrische fietsen voor dames uit ons aanbod? Neem contact op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-57318533.

Scroll naar boven